20mrt, Den Haag: lezing “Voedselsoevereinititeit, ook iets voor Haaglanden?”

(5 maart 2011) Op 20 maart is er in Den Haag een presentatie over hoe we (meer) zeggenschap kunnen verkrijgen over voedselproductie en -distributie, en welke lokale initiatieven mogelijk en nodig zijn om dat te bereiken in Haaglanden (en daarbuiten).

De Haagse Mug organiseert op 20 maart een avond over voedselsoevereiniteit, getiteld “Voedselsoevereiniteit, ook iets voor Haaglanden?”.

Flip Vonk (ASEED en Platform Andere Landbouw) spreekt dan over de misstanden in de voedselketen en waarom de politiek hier niets aan doet. Hij gaat ook in op de vraag “Hoe verkrijgen we (de) zeggenschap over voedselproductie en -distributie in Haaglanden (en daarbuiten)?” En vertelt over de opkomende beweging voor voedselsoevereiniteit en over nieuwe lokale initiatieven.
(Met mogelijkheid tot discussie)

Plaats: Restaurant De Hagedis, Waldeck Pyrmontkade 116, Den Haag
Wanneer: Zondagavond 20 maart van 20 – 22 uur (zaal open: 19:30 uur)
Organisatie: Haagse Mug (haagsemug AT xs4all.nl)
Bereikbaarheid: Zie flyer

Flyer Haagse Mug 20 maart

(verkorte weblink: https://www.supermacht.nl/?p=410)

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.