Startpagina over lokaal voedsel

(18 november 2010) Sinds kort is er een startpagina over (de productie van) lokaal voedsel met handige links

In de Anders Wonen, Anders Leven-nieuwsbrief (*) van deze maand werd gemeld dat er nu een startpagina is over lokaal (geproduceerd) voedsel. De pagina is gemaakt door Elma Roelvink en dit is de link: http://lokaalvoedsel.startpagina.nl/

Op de pagina staan onder meer links naar (kook)boeken, video’s/films, voedsel-cooperaties, buurtmoestuinen, transition towns, guerilla gardening, zelfoogsttuinen/’windowfarming’ en projecten. Verder staan er verwijzingen naar andere, relevante startpagina’s, zoals die over streekproducten, zelfvoorzienend-leven, autarkischwonen, permacultuur, volkstuin, consuminderen en tuingereedschap.

Suggesties voor aanvullingen en voor andere rubrieken kun je richten aan de redactie via deze link

(verkorte weblink: https://www.supermacht.nl/?p=410)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *