Bizar en gewelddadig koopgedrag bij lancering spelcomputer

(foto Smash my PS3)

(19 november 2006 – update 210304) Het uitkomen van de nieuwe spelcomputer ‘PlayStation 3‘ in de VS leidde tot bizarre taferelen, veel geweld en slachtoffers. Sommige Wal-Martwinkels moesten zelfs sluiten of worden ontruimd vanwege de problemen die consumenten veroorzaakten. Verder was er de act van Smash my PS3.

Meer over wat er op op 18 november gebeurde bij de verkoop van de spelcomputer was te lezen in het artikel “US PS3 launch: chaos en geweld” van Martijn Müller (NG-gamer.nl).

En over het “sociale experiment” van de groep ‘Smash My PS3’ die bij lancering van de PS3 een exemplaar ‘en publique’ helemaal aan gort sloegen. Zie ook deze video (vanaf de 18e minuut): ¨Smash My PS3 – Extended¨ (1 dec 2006).

(verkorte weblink: https://www.supermacht.nl/?p=29)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *